​Haarverlenging of verdikking met Great Lengths

Een droom van zeer veel vrouwen wordt nu in een mum van tijd realiteit. Lang natuurlijk haar, sterk, gezond, volumineus en vol van vitaliteit.

Je haren groeien ongeveer 1 cm per maand. En dus om door eigen haargroei lange haren te krijgen, moet je ongeveer 5 jaar geduld hebben.

Dankzij Great Lengths kan je nu makkelijk in enkele uren een lengte krijgen tot 60 cm! Zelfs een lengte van 70 cm is mogelijk maar dan wel op aanvraag.

 

Of het nu gaat om het verlengen van je pony, om je korte kapsel een opknapbeurt te geven of om het krijgen van een asymmetrisch kapsel, met een klein budget kan je reeds een complete metamorfose ondergaan.

 

​De Great Lengths haarstrengen zijn beschikbaar in meer dan 50 kleurnuances. Ze zijn verkrijgbaar in fijne en standaard keratines en in de lengtes 20 tot 80cm.

De natuurlijke haren beschikken over een ph neutrale keratine en een houdbaarheid van 4 à 6 maanden.

Hoeveel extensies heb je nodig?

Afhankelijk van je eigen haarlengte en -dikte, de hoeveelheid haar en het gewenste resultaat. Bij een volumeverhoging of een haarverlenging worden 25 tot 200 extensies geplaatst.

Om highlights als fantasie te laten aanbrengen, kan je werken met enkele extensies in de crazy-, jewel- en pastelkleuren.