WAT IS OLAPLEX?

OLAPLEX bestaat uit één enkel actief ingredient. OLAPLEX werkt doordat het in staat is gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen en ze weer permanent te herstellen naar hun oorspronkelijke staat. Dit kan voor, tijdens of na thermische, mechanische of chemische behandelingen. Het resultaat van OLALEX is blijvend! 

OLAPLEX bevat geen siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA, of aldehyden en is niet getest op dieren.

OLAPLEX VELE TOEPASSINGEN

OLAPLEX kan gebruikt worden bij veel behandelingen. Highlights met folie, balayage, blonderen, kleuringen, toners en permanenten. Allemaal chemische behandelingen waar OLAPLEX aan toegevoegd kan worden om het haar te beschermen tegen de schadelijke invloeden.

SCHADEBEPERKING

Wat te doen als je gekleurd wilt worden maar je hebt zeer beschadigd en overbehandeld haar?

Wij adviseren OLAPLEX TREATMENT. Dit is een behandeling waarbij de kapper een verdunde OLAPLEX formule op het beschadigde haar aanbrengt gevolgd door OLAPLEX nr.2.

Als het mogelijk is een aantal keer en een aantal dagen vóórdat het haar gekleurd wordt. Zo kan het haar hersteld worden voor de kleuring.

THUISGEBRUIK

Voor thuisgebruik is de OLAPLEX-3 Perfector ontwikkeld. Dit is een puur optioneel product. Nr 1 en 2 werken ook zonder nr 3 alleen zorgt dit ervoor dat de structuur, integriteit, zachtheid en glans van het haar bewaard blijft tot de volgende salonbehandeling.

WAT GEBEURT ER ALS IK OLAPLEX  EEN PAAR KEER GEBRUIK EN DAN ER MEE STOP?

De bescherming die OLAPLEX biedt is permanent, zelfs als je het product niet langer gebruikt.

KAN IK OLAPLEX KOPEN VOOR PARTICULIER GEBRUIK?

Nee OLAPLEX wordt alleen in professione salons gebruikt.